Още по темата16.07.2021 / 08:19Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНикой

...
Още по темата16.07.2021 / 08:19Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНикой
Коментари Харесай

Зам.-министър: Проф. Балтов не е Пирогов. Те се опитват да кажат, че Кацаров лъже

Още по темата16.07.2021 / 08:19

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Никой не нападна лекарите и сестрите, нито личния състав на Пирогов. Проф. Балтов беше уволнен, тъй като неговото обвързване е обезпечава естествени условия на работа и да не се позволяват нередности. Министър Кацаров не е бил в болничното заведение за цироза, не е бил в интервала, за който е издадена епикрпизата. Той е бил там на лекуване във връзка коронавирус предходната година. Не може повторно да му се пуска клинична пътека с история на болестта в случай, че той не е бил приет в болница. Да, скенер може и да са му правили като контролно проучване на белия дроб след коронавирус, не знам. Но нарушаване има.

Това разяснява в ефира на Нова тв зам.-миинистърът на опазването на здравето Димитър Петров.

Не забравяйте, че проф. Балтов не е " Пирогов ", уточни той.

Тези хора, които приказват наподобява са забъркани в тези неща, които стават там. Те какво желаят да кажат? Че министър Кацаров лъже ли? Че това доста елементарно може да се потвърди по кое време и какъв брой е лежал или не е лежал в болничното заведение. Те какво желаят да потвърдят - че е лежал в болничното заведение!?, разяснява той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР